Vannpolering

VANNPOLERING gir derimot et helt annet resultat! Overflaten får en nydelig halvblank finish, fordi vannet gir medium en polerende effekt. Medium blir ikke sittende igjen i metallet og man trenger ikke en gang dekke til lagerflater og slike ting, fordi den skånsomme prosessen ikke river opp overflaten eller fjerner noe som helst materiale fra den! Topplokk, motorblokk, stempler, veiv og staker, ALT kan renses og poleres med VANNPOLERING, og du sparer gjerne titalls timer på mange operasjoner uten å få et så perfekt resultat som vi her kan tilby.

Alle deler som i utgangspunkt er støpt i en form og så bearbeidet slik som forgassere, manifolder, gummislanger, plastdetaljer, får fantastiske resultat der Metoden renser grundig mellom kjøleribber og trange passasjer, fordi vann og luft bærer med seg mediet inn i den innerste krok. 

Overflaten blir «lukket» og smussavstøtende, slik at finishen blir langvarig og lett å holde ren.​

Metoden egner seg godt til andre ting som ikke er bil eller mc relatert og  har du gamle ting som skal restaureres, kontakt oss gjerne for en vurdering om akkurat din gjenstand kan poleres tilbake til samme glans som om den var ny.  

Send eller lever tingene til oss og vi renser dem nøye og vi gjør det raskt! 

Ting som er SVÆRT TUNGE og store må avklares. Vi har et stort kabinett og det skal være fullt mulig å polere relativt tunge ting, men det finnes til tide begrensinger pga. lengde, høyde og vekt.